ŘEZNÍK/CE
MASO UZENINY PÍSEK, a.s.
CIZ - řeznická úprava masa, třídění suroviny - vyučení nebo praxe v oboru výhodou Požadujeme pracovitost, spolehlivost, manuální zručnost, ...
- Inzerováno déle jak měsíc
- Plný úvazek
Volná místa na pozici Řezník
MASO UZENINY PÍSEK, a.s.
CIZ - řeznická úprava masa, třídění suroviny - vyučení nebo praxe v oboru výhodou Požadujeme pracovitost, spolehlivost, manuální zručnost, ...
EKO FARMA Uher spol. s r.o.
Osobní kontakt.
DracoArt s.r.o.
Kontakt možný telefonicky nebo e-mailem.
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
KONTAKT: osobně (MASO UZENINY POLIČKA)
Maso Brejcha s.r.o.
Pro naši provozovnu v Hradišťském Újezdě č.p. 20 přijmeme řezníka. Požadujeme: vyučení v oboru nebo praxi.vysoké pracovní nasazení, odolnost vůči ...
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
NABÍZÍME: PP na 3 měsíce! KONTAKT: telefonicky, e-mailem, osobně (MASO UZENINY POLIČKA)
ŘEZNICTVÍ SLOUPNICE s.r.o.
NÁPLŇ PRÁCE: řezník, pracovník/ce na bourárně masa POŽADAVKY: základní vzdělání KONTAKT: e-mailem (zd@zdsloupnice.cz)
Steinhauser, s.r.o.
První kontakt: e-mailem Vykosťování a porcování masa hovězího a vepřového. Praxe výhodou. Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou.
HOSPODSKA Špork s.r.o.
KONTAKT : Tureček Radek, tel.: 604 564 141, e-mail: radek.turecek@hospodska.cz MIN.PRAXE 6 MĚSÍCŮ.
ALDEM s.r.o.
NÁPLŇ PRÁCE: : vykosťování a bourání částí vepřového masa při teplotě 0-5 °C, jatecké práce. Praxe vítána. KONTAKT: e-mailem
DracoFamily s.r.o.
Nutný telefonický kontakt předem.
Baxant spol. s r.o.
KONTAKT : Zástava Pavel, tel.: 733 538 650, e-mail: pavel.zastava@baxant.cz
NOVÁK maso - uzeniny s.r.o.
-první kontakt se zaměstnavatelem: Bc.Markéta Sokolová, 702233169,prace@novak-mu.cz 8-18,00 hodin - Máte rádi maso a umíte vzít za práci? Přidejte se ...
Maso - Třebovle s.r.o.
První kontakt: Štěpnička Radek, tel.: 603 260 367, 8 - 16 hod. Náplň práce: míchání uzenin, práce na řezačce masa příprava na další ...
Maso - Třebovle s.r.o.
První kontakt: Štěpnička Radek, tel.: 603 260 367, 8 - 16 hod. Náplň práce: bourání vepřových půlek a hovězích čtvrtí příprava masa k ...