Pomocní kuchaři
YI MA NEI LI s.r.o.
Místo výkonu práce: Chrudim NÁPLŇ PRÁCE: jedná se o práci v asijské restauraci. Požadujeme znalost přípravy pokrmů tradiční čínské ...
- Inzerováno déle jak měsíc
- Plný úvazek
Volná místa na pozici Kuchař Žďár nad Sázavou
YI MA NEI LI s.r.o.
Místo výkonu práce: Chrudim NÁPLŇ PRÁCE: jedná se o práci v asijské restauraci. Požadujeme znalost přípravy pokrmů tradiční čínské ...
YI MA NEI LI s.r.o.
Místo výkonu práce: Chrudim NÁPLŇ PRÁCE: jedná se o práci v asijské restauraci Požadujeme velmi dobrou znalost přípravy pokrmů tradiční čínské ...
JUDr. František Toufar
Místo výkonu práce: Morašice První kontakt učiňte, prosím, na výše uvedeném telefonním čísle, na e-mailové adrese nebo přímo na provozovně. Předem ...
OSLAVAN, a.s.
Vhodné i pro OZZ a absolventy. Hledáme zaměstnance (kuchař, kuchařka) na stálý pracovní poměr v restauraci v Náměšti nad Oslavou. Nástupní měsíční ...
Ing. Jiří Petráň
Místo výkonu práce: Heřmanův Městec NÁPLŇ PRÁCE: příprava jídel na čerpací stanic PHM ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: podnikové stravování, zvl. prémie První ...
LIDA c.z. s.r.o.
První kontakt telefonicky (PO-ÚT 10:00-12:00) nebo e-mailem: veraernestova@seznam.cz Čínská restaurace potřebuje pro zajištění provozu pomocné ...
AMETI s.r.o.
Požadujeme znalost asijské kuchyně. První kontakt e-mailem, nebo telefonicky.
AMETI s.r.o.
Požadujeme znalost asijské kuchyně. První kontakt e-mailem, nebo telefonicky.
Václav Škeřík
KONTAKT: telefonicky, e-mailem
Kebab CZN s.r.o.
Místo výkonu práce: Heřmanův Městec NÁPLŇ PRÁCE: výroba speciálních omáček POŽADAVKY: znalost kurdských jídel, znalost obsluhy pro výrobu ...
HAKS s.r.o.
Požadujeme trestní bezúhonnost. První kontakt e-mailem nebo telefonicky, 10 - 15 hod.
Ardian Selimi
Noční směny. Požadujeme: výrobu burek, pizza, balkánské speciality, bílé pečivo. První kontakt osobně nebo telefonicky.
Josef Čermák
- vyučení nepožadujeme, ale nutná aktivní zkušenost s vařením
RIDGWELL PRODUCTION s.r.o.
POŽADAVKY: praxe na stejné pozici výhodou, vzdělání v oboru výhodou, schopnost spolupráce s kolegy, zájem o vyšší gastronomii, zodpovědnost, ...