Pomocný kuchař/kuchařka
Great Bridge s.r.o.
Kontakt POUZE e-mailem.
- Inzerováno déle jak měsíc
- Plný úvazek
Volná místa na pozici Kuchař Šumperk
Great Bridge s.r.o.
Kontakt POUZE e-mailem.
TŘEBOVSKÁ s.r.o.
NABÍZÍME: prémie, podnikové stravování Pracovní poměr: doba určitá, neurčitá, úvazek: plný, zkrácený, směnnost : 1 směna, 2 směny - vše dle ...
SUPING restaurant s.r.o.
Požadavky: znalost čínské kuchyně. Kontakt POUZE telefonicky nebo e-mailem.
MM food&service s.r.o.
Krátký-dlouhý týden, nutná praxe, volejte 724389434 a domluvit si schůzku. Nástup dle domluvy.
Zaffar Hashimov
Turecký jazyk výhodou. Kontakt je možný POUZE e-mailem.
SALASAR SERVICES s. r. o.
Znalost indického a anglického jazyka výhodou. Kontakt je možný POUZE e-mailem nebo telefonicky od 11:00 do 19:00.
Hotel Zlatá Hvězda, s.r.o.
POŽADAVKY: spolehlivost, flexibilitu, koletktivní práci, učenlivost novým věcem KONTAKT: telefonicky (po-pá 8-16h), e-mailem nebo osobně (po-pá 8-16h)
SALASAR SERVICES s. r. o.
Znalost indického a anglického jazyka výhodou. Kontakt je možný POUZE e-mailem nebo telefonicky od 11:00 do 19:00.
ASTRA Svitavy s.r.o.
NÁPLŇ: vaření české i světové kuchyně, úklid kuchyně, každodenní tvorba denní nabídky jídelního lístku, týmová spolupráce s kolegy a odpovědnost za ...
Isolit-Bravo, spol. s r.o.
Přijmeme pracovníka na výdej obědů, pracovní doba 7:00-13:30, odpolední výdej 16:30-18:30. Místo výkonu práce: Nádražní 696, Žamberk (jídelna Bühler ...
Naše Stodola s.r.o.
První kontakt je možný POUZE e-mailem nebo telefonicky.
PRODOS spol. s r.o.
místo výkonu práce : Hotel Neptun, Malá Morávka krátký - dlouhý týden, ubytování mezi směnami, smlouva na HPP na dobu neurčitou, celoroční provoz ...
Loffee s.r.o.
Znalost vietnamštiny výhodou. Kontakt je možný e-mailem, telefonicky nebo osobně na adrese pracoviště každé pondělí od 15:00 do 16:00.
Mounir Abdelfattah
KONTAKT: e-mailem amroeilewa2210@seznam.cz
Hotel Sport DM s.r.o.
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED NEBO DLE DOHODY NABÍZÍME: - nadstandardní finanční a osobní ohodnocení - zajištění ubytování - podnikové stravování - cenové ...