Kuchař/ka
Barahi s.r.o.
Požadujeme: znalost indické kuchyně První kontakt: telefonicky
- Inzerováno déle jak měsíc
- Plný úvazek
Volná místa na pozici Hlavní Kuchař-Kuchařka Středočeský kraj
Barahi s.r.o.
Požadujeme: znalost indické kuchyně První kontakt: telefonicky
Sineto Gastro s.r.o.
-první kontakt se zaměstnavatelem: Michel Aoudj,+420601001323 (10-20 hod.),nelforno@nelforno.cz -první pracovní smlouva na 1 rok -zaměstnanecké ...
EU POLYMER CZ, odštěpený závod
Kontakt: telefonicky nebo e-mailem
JML Uni s.r.o.
Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení. Místo výkonu práce: cukrárna a kavárna La Mija Jesenice u Rakovníka. Pracovní doba: krátký, ...
Ing. Václav Kohout
- pracovní doba 6:00-14:00 pondělí až pátek - příprava a výdej teplých pokrmů na výdej, omáčky, polévky, smažená jídla, ohřev pokrmů Kontakt: ...
Yoandri Mayedo Marti
Španělština výhodou První kontakt: telefonicky
Ai Fa International, s.r.o.
Jedná se o čínskou restauraci, znalost čínských jídel výhodou. Kontaktovat nás můžete telefonicky v době od 10:00 - 16:00 hod.
RABBIT CZ a.s.
Pracoviště : Hotel RABBIT, Nádražní 223, Trhový Štěpánov Náplň práce: Příprava hotových a minutkových jídel. Další požadavky: Spolehlivost, ...
Ing. Jaroslav Antoni
Místo výkonu práce: Hotel Roztoky. Pracovní doba: krátký/dlouhý týden. Požadujeme praxi v oboru. Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: tel. 605580710
Základní škola a Mateřská škola Bez hranic
Nabízíme: příspěvek na stravné, dovolenou. Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: tel. 736472811 (8:00-14:00 hod.) nebo e-mailem ...
Pivovar Mutějovice s.r.o.
Nástup dle dohody. Požadavky: chuť k práci, ochota učit se novým věcem, odborné vyučení bez maturity. Praxe vítána. Pracovní doba: krátký - dlouhý ...
Barahi s.r.o.
Požadujeme: znalost indické kuchyně První kontakt: telefonicky
EDVINA s.r.o.
Požadujeme: zdravotní způsobilost, bezúhonnost; Kontaktujte nás e.mailem nebo osobně na adrese: Paroubkova 69, Sadská
Si Duy Pham
Požadujeme: znalost vietnamského jazyka výhodou. Osobní kontakt Po - Pá - 9:00 - 21:00 hod.