ŘEZNÍK
ZEZULA.CZ, s.r.o.
Není nutné vyučení - zaškolíme.
- Inzerováno déle jak měsíc
- Plný úvazek
Volná místa na pozici Balič, Uzenář, Řezník
R&B Tsekki s.r.o.
Požadujeme: - zdravotní způsobilost, spolehlivost, - praxe v oboru min. 2 roky výhodou, - fyzickou zdatnost, - znalost anglického jazyka ...
Klášterecké masné pochoutky, a.s.
Požadujeme vyučení v oboru nebo praxi. Vhodné i pro absolventy vyučené v oboru. Kontakt: telefonicky nebo e-mailem
Baxant spol. s r.o.
KONTAKT : Zástava Pavel, tel.: 733 538 650, e-mail: pavel.zastava@baxant.cz
Drůbež CZ, s.r.o.
Kontakt možný osobně na základě telefonické domluvy - volat pondělí-pátek v čase 8-14 hod na č. 608 735 991 - p. Martina Habaníková nebo na e-mail. ...
HOSPODSKA Špork s.r.o.
KONTAKT : Tureček Radek, tel.: 604 564 141, e-mail: radek.turecek@hospodska.cz MIN.PRAXE 6 MĚSÍCŮ.
Bohemia - lázně a. s.
Kontakt: Sluka Jiří, tel.: 602 415 089, e-mail: personalni@bohemia-lazne.cz (9,00 - 15,30 hod) prac. doba: po - pá 6.00 - 14.30 hod. mzda - dle délky ...
GASTRONOM 1 s.r.o.
Kontakt e-mailem. Osobní kontakt možný - pondělky od 8:00 do 10:00 hod.
Steinhauser, s.r.o.
První kontakt: e-mailem nebo telefonicky Zkušenosti s prací na bourárně výhodou. Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou.
Maso H+S spol. s r.o.
pracovní doba: 5:30 - 14:15 hod. (pondělí - pátek), výhody: stravenky za 80,- Kč, sleva na firemní produkty, kontakt telefonicky!
Steinhauser, s.r.o.
Zkušenosti na porážce výhodou. Kontakt možný osobně po předchozí telefonické domluvě na č. 724286308 - p. Pelikán nebo na e-mail. adrese: ...
Oxia Europe s.r.o.
Náplň práce - bourání, koštění a porcování masa. První kontakt e-mailem či telefonicky.
K & K SERVIS, spol. s r.o.
První kontakt: e-mailem nebo telefonicky (8:00 - 15:00) Bourání, kostění, úprava vepřového a hovězího masa Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou ...