Pracovní místo ( kuchař/kuchařka ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
Pracovní náplň:
o zodpovědnost za chod provozu výroby teplých i studených jídel
o řízení kolektivu zaměstnanců
o organizace výrobních procesů
o sestavování jídelních lístků a výrobního plánu
Požadujeme:
o praxe na obdobné pozici vedení kuchyně větší kapacity min. dva roky
o samostatnost, zodpovědnost a spolehlivost, potravinářský průkaz
o schopnost týmové práce, organizační a řídící schopnosti
o příjemné vystupování, odolnost vůči stresu
Nabízíme:
o zázemí silné, rozvíjející se společnosti, zaměstnanecké benefity
o práce na HPP, pracovní doba PO - PÁ pouze ranní směna, plus rauty dle potřeby, volné víkendy
o odpovídající mzda
o nástup od 1.3.2020
Zaměstnanecké výhody: Zvýhodněné stravování, víkendy volné