Pracovní místo ( Kuchař/ka, 6. PT ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
Náplň práce:
Dohotovování a regenerace jídel, výdej jídel a další práce v kuchyni spojené s výrobou částí jídel. Výroba běžných druhů jídel. Samostatná výroba jídel v souladu se závaznými výživovými normami. Stanovování technologických postupů a jejich kalkulace při rozsáhlé výrobě jídel včetně kontroly jejich dodržování, sestavování vlastních receptur, jídelních lístků a zajišťování správné gastronomické skladby. Výroba technologicky náročných specialit teplé a studené české kuchyně a kuchyní cizích národů, výroba specialit studené kuchyně pro bankety, recepce a akce včetně sestavování vlastních receptur. Výroba nejsložitějších dietních jídel v rozsahu podle dietního systému závazné ve zdravotnických zařízeních (za podmínek, že se v zařízení jídelny vaří dietní jídla).
Zaměstnanecké výhody:
Podnikové stravování, 25 dnů dovolené, 5 dnů indispoziční volno na zotavenou, příspěvek 1x za rok na letní dětskou rekreaci do výše 3.000,- Kč, příspěvek 1x za 2 roky na dovolenou 10.000,- Kč, příspěvek na soukromé životní pojištění 100,- Kč měsíčně
Volné místo kuchař/ka, 6. pt pro lokalitu Plzeň.