Pracovní místo ( VEDOUCÍ ZÁVODNÍ KUCHYNĚ ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
z:30/1/2024 a:20/2/2024
POŽADUJEME:
- praxi v gastronomii min. 3 roky
- zkušenost s vedením a řízením malého týmu v kuchyni
- vyučení v oboru
- profesionální přístup, smysl pro pořádek a čistotu.
NÁPLŇ PRÁCE:
- řízení chodu firemní kuchyně
- příprava, úprava a podávání teplých pokrmů
- objednávání surovin a pomocného materiálu
- evidence a inventarizace skladu kuchyně
- dodržování hygienických předpisů.
SMĚNNOST:
- ranní směny, pondělí až pátek
- nástup na směnu ve 4:30 hod.
NABÍZÍME:
- zázemí v české výrobní společností s dlouholetou tradicí, perspektivu dlouhodobého zaměstnání, příjemné pracovní prostředí
- pracovní poměr na dobu určitou 1-roku, poté s možností prodloužení
- obědy za 30 Kč, zaměstnaneckou slevu na sortiment produktů, odměny za pracovní i životní jubilea, odměny při odchodu do důchodu.
KONTAKT telefonicky, emailem.