Pracovní místo ( Kuchař/ka ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
Kontakt: Svěrkošová Jana, tel.: 734 315 450, e-mail: sekretariat.savoy@hotelis.cz
Náplň práce: příprava teplých a studených pokrmů do hotelového rautu, spolupráce při zjišťování nákladů, objednávání surovin, přejímce, zodpovědnost při dodržování surovin a za kvalitu použitých surovin.
Požadujeme: vyučen, vzdělání nebo praxe v oboru výhodou, pečlivost, spolehlivost.
Nabízíme: práci v dynamicky se rozrůstající společnosti, odpovídající platové ohodnocení, možnost karierního růstu.
Pracovní doba: dle domluvy/potřeb zaměstnavatele, vetšinou krátký-dlouhý týden.
Zvýhodněné ceny ubytování v rámci Hotelis hotelů, příspěvek na penzijní nebo životní pojištění,
personální strava za zvýhodněnou cenu.