Pracovní místo ( Vedoucí provozu školní jídelny ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
Ukončené střední odborné vzdělání s maturitou, odpovídající praxe v gastro provozu, praxe ve školní jídelně výhodou.
Znalost systému HACCP, hygieny, nutričního doporučení MZČR pro spotřební koš a ostatních provozních náležitostí spojených s vedením kuchyně.
Samostatnost, spolehlivost, odpovědnost, schopnost řídit kolektiv lidí, znalost práce na PC.
PO – PÁ Ranní směna 6 hod – 14:30 hod.
Platové zařazení pro pracovníky ve veřejných službách a správě dle nařízení vlády č.341/2017 Sb.
První smlouva na jeden rok s možností prodloužení. Zaměstnanecké výhody:
Jednosměnný provoz, 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování.
Kontakt POUZE emailem nebo telefonicky.