Pracovní místo ( Kuchař/ka - studená kuchyně ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
Kontakt: Petrusová Jana, tel.: 284 026 117, e-mail: j.petrusova@globus.cz
Příprava surovin pro výrobu podle standardů - Výroba a příprava pokrmů studené kuchyně, convenience a Fresh baru - Dodržování plánované výroby připravené nadřízeným pracovníkem - Dodržování podnikových kalkulací - Doplňování výrobků studené kuchyně do salátového baru a Fresh baru - Minimalizace ztráty při výrobě pokrmů - Dodržování bezpečnostních a hygienických předpisů HACCP - Kontrola záručních lhůt surovin, smyslová kontrola surovin pro výrobu (cizí předměty atd.)
Zaměstnanecké výhody: 13. mzda, příspěvěk na stravování, zaměstnanecká sleva, příspěvek na PP