Pracovní místo ( Kuchař/ka ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
Nástup možný IHNED. Pracovní doba: po-pá, mimořádně víkend (hlavně přes léto), od 5 hodin ráno, 2x týdně dříve, 1 týden 9 hod/den a 1 týden 7 hod/den.
Náplň práce:
veškeré práce v závodní kuchyni - chystání, vaření, úklid nádobí po vaření, vydávání obědů a mytí nádobí - cca 140 obědů denně; vedení skladové evidence, práce s elektronickou pokladnou.
Požadujeme:
praxe v oboru výhodou, základní znalost práce na PC (Word, Excel), znalost české kuchyně a moderní gastronomie, zodpovědnost a smysl pro čistotu a pořádek.
Nabízíme:
možnost práce i na zkrácený úvazek, příspěvek na stravování, 25 dní dovolené,
Volné místo kuchař/ka pro lokalitu Troubky.