PROVOZNÍ HOTELU se zaměřením na gastronomii

  • Liberec

Pracovní místo ( PROVOZNÍ HOTELU se zaměřením na gastronomii ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.

Pracovní náplň

Náplň práce: odpovědnost za chod hotelové restaurace, kongresových prostor, kontrola práce zaměstnanců provozního úseku, zodpovídá za chod ubytování ve spolupráci s vedoucími jednotlivých úseků
Požadujeme: praxe na obdobné pozici vítána, výborné organizační schopnosti, znalost hygienických norem (můžeme zaučit), pečlivost, časovou flexibilitu.
Vzdělání: SŠ nebo vyučení
Zaměstnanecké výhody: personální strava, 3 x do roka možnost zúčastnit se firemních výletů (lyžování v Rakousku, zájezd do vinných sklípků, Vltava na raftech)
Hlásit se e-mailem nebo telefonicky v Po-Pá od 10.00 do 15.00 hod.
Volné místo provozní hotelu se zaměřením na gastronomii pro lokalitu Liberec.

Vložit inzerát