Pracovní místo ( Šéfkuchař v hotelové restauraci ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
Úspěšná expandující společnost Pytloun Hotels hledá kandidáta na pozici Šéfkuchař, který bude zodpovědný za celé výrobní středisko v nejvyšší kvalitě dle standardů hotelu s nástupem IHNED.
Náplň práce:
- sestavování jídelního lístku na základě sezónnosti ve spolupráci s F&B Managerem
- kompletní zodpovědnost za celé výrobní středisko
- řízení a rozvoj pracovního týmu - buduje, motivuje a vede pracovní tým kuchyně
- klade důraz na požadavky trhu a využívá lokální zdroje a sezónní nabídky
- spolupráce při zjišťování nákladů na suroviny a kalkulace pokrmů
Požadujme:
- praxi na obdobné pozici min. 3 roky
- komunikativní, aktivní a kreativní osobnost
- vůdčí a organizační schopnosti
- příjemné vystupování, zájem o novinky v oboru a sebevzdělávání
- zodpovědný přístup, samostatnost, pečlivost, časová flexibilita
Nabízíme:
- přátelské mezinárodní prostředí 4* hotelu
- silná firemní kultura
- zaměstnaneckou slevu ve všech hotelech společnosti
Volné místo šéfkuchař v hotelové restauraci pro lokalitu Harrachov.