Pracovní místo ( F&B Manager ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
F&B mana.er organizuje poskytovani stravovacich slu.eb v hotelu dle nejvy..ich standard.
kvality a mimo dal.i ukoly:
ś spolupracuje p.i naboru zam.stnanc. na usek F&B a .e.i personalni agendu
ś poskytuje sou.innost .editeli hotelu p.i p.iprav. navrhu ro.niho rozpo.tu
ś dohli.i na dodr.ovani hygienickych p.edpis. a kontroluje dodr.ovani zasad hospodarnosti
ś provadi inventury na useku F&B a odpovida za stav zasob na useku F&B
ś zaji..uje objednavky surovin a materialu pro usek F&B
ś dohli.i na minimalizaci ztrat inventa.e a realizaci dokoupeni chyb.jiciho inventa.e na useku
F&B
ś zpracovava rozpo.ty gastronomickych akci, dohli.i nad pr.b.hem akci a koordinuje jejich
p.ipravu a pr.b.h s ostatnimi useky hotelu
Na.e po.adavky:
ś praxe z provozu hotelu nebo gastro za.izeni
ś perfektni znalost .eskeho a anglickeho jazyka slovem i pismem
ś znalost ru.tiny vyhodou
ś zku.enosti s vedenim tymu
ś pozitivni a p.atelsky p.istup ke koleg.m i host.m
ś vyborne organiza.ni a komunika.ni schopnosti
ś samostatnost, spolehlivost, odolnost v..i stresu, kreativni my.leni
Na.e nabidka:
ś spoluprace na I. nebo na smlouvu na dobu ur.itou s mo.nosti prodlou.eni
ś flexibilni za.atek pracovni doby
ś dotovane stravovani
ś moderni pracovni prost.edi v centru Prahy