Pracovní místo ( ŠÉFKUCHAŘI ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
Pracovní náplň: zodpovědnost za chod provozu výroby teplých i studených jídel, řízení kolektivu zaměstnanců, organizace výrobních procesů, sestavování jídelních lístků a výrobního plánu. Požadavky: praxe na obdobné pozici vedení kuchyně větší kapacity min. dva roky, samostatnost, zodpovědnost a spolehlivost, potravinářský průkaz, schopnost týmové práce, organizační a řídící schopnosti, příjemné vystupování, odolnost vůči stresu. Zaměstnanecké výhody: zaměstnanecké benefity, práce na HPP- doba určitá, pracovní doba PO - PÁ pouze ranní směna, plus rauty dle potřeby, volné víkendy. Kontakt telefonicky (PO - PÁ 8:00 - 18:00)či e-mailem.