Pracovní místo ( Kuchař/ka ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
z: 5.2.2020
Osobní kontakt: Vitesco Technologies, Frenštát p/R., 8:00 hod.
zodpovídá za kvalitu vyrobených pokrmů, za dodržování norem a výrobních postupů, za výrobu pokrmů určených pro speciální příležitosti, provádí výrobu náročnějších specialit teplé a studené kuchyně, dodržuje zásady kolegiálních vztahů a v případě potřeby pomáhá kolegům, - provádí řádné převzetí dodaných pokrmů a zboží dle dodacích listů a jeho kvalitativní a kvantitativní přejímku, dodržuje řádnou expedici. Zaměstnanec je povinen vykonávat další činnosti v rozsahu své funkce, loajálnost vůči firmě, příjemné vystupování, komunikace s hosty, chuť učit se novým věcem, spolehlivost, čestnost, pracovitost, samostatnost, optimistický přístup. Řídí se pokyny vedoucí závodu - týmu - šéfkuchaře.
Info.: telefonicky v době od 7-15:00 hod, po-pá p. Parmová 731 438 309, zr.6920@compass-group.cz