Pracovní místo ( Vedoucí kuchyně ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
Zajišťování celodenního stravovacího provozu s výrobou teplých jídel pro cca 100 osob, vedení administrativně ekonomické agendy. Stanovování technologických postupů a jejich řízení, včetně kalkulace při výrobě jídel a kontroly jejich dodržování. Sestavování vlastních receptur, jídelních lístků, vyřizování objednávek zboží a reklamací s dodavateli, popř. strávníky. Zodpovědnost za sklady potravin, vedení týmu kuchyně. Požadujeme vzdělání a praxi v gastro oboru. Praxe s vedením provozu a kolektivu. Pracovní doba po-pá 6:00-14:30 hod. Předpoklad prodloužení smlouvy po roce. Výhody: 5 dnů dovolené navíc, stravování na pracovišti.