Pracovní místo ( Vedoucí kuchyně pro stravovací provoz ,, Centrum ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
VEDOUCÍ KUCHYNĚ PRO STRAVOVACÍ PROVOZ ,, Centrum
Co budete dělat:
- řízení provozu kuchyně léčebných dospělých ,,Centrum
Co požadujeme:
- organizační a řídící schopnosti
- znalost hygienických a technologických norem
- praxe v gastronomii min. 2 roky
- středoškolské vzdělání s maturitou, vzdělání v oboru gastro výhodou
- znalost administrativní práce s PC
- řízení a zajišťování gastronomických akcí
- platný zdravotní průkaz
Co nabízíme:
- trvalý pracovní poměr
- mzda od 24 800,-
- hrazené další vzdělávání v oboru
- 5 týdnů dovolené na zotavenou + 2 dny dovolené po třech letech pracovního poměru
- příspěvek na penzijní připojištění (po 1 roce pracovního poměru)
- příspěvek na dopravu nebo možnost ubytování (služební byt)
- zaměstnanecké stravování
- 50% slevu do našeho aquacentra
- příspěvek z FKSP na volnočasové aktivity
Volné místo vedoucí kuchyně pro stravovací provoz ,, centrum pro lokalitu Janské Lázně.