Pracovní místo ( Kuchař/ka ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
Místo výkonu práce Štrossova 357, Pardubice
Platové zařazení:
platová třída 6, platový stupeň dle délky praxe (odměňování podle zákona č. 262/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů a nařízení vlády č. 314/2017 Sb. o platových polěrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě ve znění pozdějších předpisů), možnost přiznání osobního příplatku.
Požadavky:
střední vzdělání s výučním listem v oboru kuchař,praxe v kuchyni vítána, bezúhonnost, zdravotní způsobilost, důslednost, spolehlivost, zodpovědnost, pečlivost.
Charakteristika vykonávané činnosti:
výroba technologicky nárných teplých jídel nebo specialit studené kuchyně, příprava a výroba složitějších dietních jídel podle dietního systému, opracování a úprava masa, drůbeže, ryb a ostatních polotovarů před technologickým zpracováním.
Nástup možný dle dohody, jednosměnný provoz (postupný nástup do směn, směny v sobotu, neděli, svátek).
Příspěvek na stravování, 5 týdnů dovolené.
První kontakt emailem nebo telefonicky od 6.30 do 15.00 hodin
Volné místo kuchař/ka pro lokalitu Pardubice.