Pracovní místo ( VEDOUCÍ PROVOZU KUCHYNĚ ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
Osobní kontakt pouze po tel. domluvě paní Bohuslavová tel.: 585 207 364 (volat v době 8:00-17:00 hod.), email zelos@zelos.cz nebo z.bohuslavova@zelos.cz. Požadavky: SOU vzdělání v oboru hotelnictví výhodou nebo praxe na obdobné pozici, znalost normování, trestní bezúhonnost, zdravotní průkaz. Náplň práce: objednávky a normování, zajištění celkového chodu kuchyně, organizování rozvozu jídel. PD: Po-Pá 6:00-14:30 hod. PP na dobu určitou s možností prodloužení. Zaměstnanecké výhody: obědy 15 Kč, osobní ohodnocení. Pracoviště: Západní 1/75, Prostějov
Volné místo vedoucí provozu kuchyně pro lokalitu Prostějov.