Pracovní místo ( Výzkumný a vývojový pracovník - specialista na kvalitu a produkci masa ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
Požadované vzdělání: VŠ molekulární biologie, biochemie a technologie potravin, potravinářství- zpracování masa, kvalita a bezpečnost potravin, veterinární hygiena.
Požadovaná praxe: výhodou, ne podmínkou.
Náplň práce:
•analýzy vlastností určující kvalitu biologických materiálů (zejména masa)
•obsluha přístrojů pro analýzy masa a masných produktů
•sledování aktuálních informací v problematice kvality a produkce masa
•zpracování a podávání návrhů nových výzkumných projektů na národní a mezinárodní úrovni
•řešení výzkumných projektů, vč. koordinace experimentálních prací, vypracování průběžných a závěrečných zpráv
•aktivní vyhledávání možností spolupráce a její sjednávání pro řešení mezinárodních projektů
•publikace odborných a vědeckých článků.
Další požadavky:
•základní znalosti v oblasti statistiky a vyhodnocování dat
•analytické myšlení
•pečlivost a samostatnost
•komunikativnost.
Nabízíme:
•práci ve společnosti s mnohaletou tradicí v zemědělském výzkumu a vývoji (více na http://www.vuchs.cz)
•další vzdělávání a osobní rozvoj
•pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení.
Nástup: dohodou.
Písemné nabídky obsahující strukturovaný životopis zasílejte na e-mail: silvie.pracharova@vuchs.cz
Kontaktní osoba: Silvie Prachařová, tel.: 583 392 247.
Volné místo výzkumný a vývojový pracovník - specialista na kvalitu a produkci masa pro lokalitu Rapotín.