Pracovní místo ( Výzkumný a vývojový pracovník - specialista na kvalitu a produkci masa ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.
Pracovní náplň
Požadované vzdělání: VŠ biochemie a technologie potravin, potravinářství – zpracování masa, kvalita a bezpečnost potravin, veterinární hygiena.
Požadovaná praxe: výhodou, ne podmínkou.
Náplň práce:
• analýzy vlastností určující kvalitu biologických materiálů (zejména masa)
• obsluha přístrojů pro analýzy masa a masných produktů
• sledování aktuálních informací v problematice kvality a produkce masa
• zpracování a podávání návrhů nových výzkumných projektů na národní a mezinárodní úrovni
• řešení výzkumných projektů, vč. koordinace experimentálních prací, vypracování průběžných a závěrečných zpráv
• aktivní vyhledávání možností spolupráce a její sjednávání pro řešení mezinárodních projektů
• publikace odborných a vědeckých článků.
Další požadavky:
• základní znalosti v oblasti statistiky a vyhodnocování dat
• analytické myšlení
• pečlivost a samostatnost
• komunikativnost.
Nabízíme:
• práci ve společnosti s mnohaletou tradicí v zemědělském výzkumu a vývoji (více na http://www.vuchs.cz)
• odpovídající platové ohodnocení
• pružnou pracovní dobu
• další vzdělávání a osobní rozvoj
• pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení.
Nástup: dohodou.
Volné místo výzkumný a vývojový pracovník - specialista na kvalitu a produkci masa pro lokalitu Rapotín.