Provozář/ka stravovací jednotky (kromě školních jídelen a menz)

  • Mariánské Lázně

Pracovní místo ( Provozář/ka stravovací jednotky (kromě školních jídelen a menz) ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat.

Pracovní náplň

pracovní pozice: JUNIR FOOD AND BEVERAGE MANAGER, požadujeme - minimálně středoškolské vzdělání, výborná znalost německého jazyka-slovem, dobrá znalost NJ -písmem, znalost anglického jazyka a ruského jazyka výhodou, výborná znalost nápojů( víno, alkohol. nápoje, nealko. nápoje, míchané nápoje a teplé nápoje, výborná znalost stolničení, znalost základních hygienických norem, počítačová gramotnost a znalost práce na běžných SW, ambice sebevzdělávání a profesního růstu. Praxe na vedoucí pozici (vrchní číšník, vedoucí restaurace, provozní) v úseku F+B po dobu minimálně 5 let ( možno i kombinovaně, např. 2 roky vrchní číšník, poté 3 roky vedoucí restaurace. Zahraniční praxe v německy mluvících destinacích na manažerské/ vedoucí pozici výhodou.
Volné místo provozář/ka stravovací jednotky (kromě školních jídelen a menz) pro lokalitu Mariánské Lázně.

Vložit inzerát